Definides les Fases Finals del 58è Trofeu Molinet de minibàsquet

El Palau Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat acull, del 9 al 14 d’abril, el torneig més antic del país i únic a Europa.

La ciutat de Sant Feliu de Llobregat és la seu, per tercer any consecutiu, d’una nova edició del Trofeu Molinet de minibàsqueet organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i amb el Club Bàsquet Santfeliuenc. El torneig, que s’havia de disputar en les tradicionals festes nadalenques però que es va haver d’ajornar davant la situació de repunt del risc de contagi per la pandèmia de la Covid-19, es juga del 9 al 14 d’abril en el Palau Juan Carlos Navarro.

En la seva 58a edició, el torneig compta amb més de 40 equips i prop de 500 jugadors i jugadores participants. Enguany també es compta, per segon curs consecutiu, amb la contribució del canal MyPlay, que s’encarrega de retransmetre, en directe i de forma ininterrompuda a través de la seva aplicació, tots els partits femenins i masculins, excepte les finals. I és que La Xarxa apostarà, per quarta vegada seguida, pel Bàsquet Català formatiu i emetrà en directe les finals femenina i masculina del 58è Trofeu Molinet de minibàsquet, dins els acords de col·laboració entre la Xarxa Audiovisual Local i la Federació Catalana de Basquetbol. Aquest conveni té l’objectiu de donar difusió de les diferents activitats del Bàsquet Català.

A la darrera edició del Trofeu Molinet de minibàsquet els equips campions van ser l’SNATT’S FEMENÍ SANT ADRIÀ en noies, i el JOVENTUT DE BADALONA en nois. Les jugadores del Sant Adrià van aixecar el títol en imposar-se a la final al BARÇA CBS per un 49-66; mentre que el conjunt verd-i-negre va superar al FC BARCELONA a la final masculina (75-83).