Tots els partits en directe a través de MyPlay

Segueix els partits en directe amb MyPlay!

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i el canal MyPlay continuaran, un any més, treballant de la mà i reforcen la seva línia col·laborativa per aquest final de temporada 2021-22.

Fruit d’aquest conveni, el canal MyPlay emetrà novament la 58a edició del Trofeu Molinet de minibàsquet, amb la retransmissió en directe, i de forma ininterrompuda, a través de la seva aplicació, tots els partits de categoria femenina i masculina, excepte les finals. Enguany, el torneig, que es celebrarà entre els propers 9 i 14 d’abril de 2022, tornarà a tenir el Palau Juan Carlos Navarro com a escenari de joc i aplegarà més de 40 equips i prop de 500 jugadors i jugadores participants.

Pel que fa a les finals, aquestes es podran seguir a través de La Xarxa que apostarà, per quarta vegada seguida, pel Bàsquet Català formatiu i emetrà en directe per la seva plataforma gratuïta XALA!, les finals femenina i masculina del 58è Trofeu Molinet de minibàsquet, dins els acords de col·laboració entre la Xarxa Audiovisual Local i la Federació Catalana de Basquetbol. Aquest conveni té l’objectiu de donar difusió de les diferents activitats del Bàsquet Català.

MyPlay és una solució de vídeo automàtica apta per a tota mena de clubs, des de professionals fins a amateurs, que gràcies a una càmera de seguiment automàtic permet transmetre en directe els partits, gravar sessions d’entrenament i analitzar les prestacions dels i de les atletes. MyPlay neix com a eina tecnològica per a ajudar a clubs, instal·lacions i entitats esportives en la seva digitalització i professionalització.