Presentat el 58è Trofeu Molinet de minibàsquet

Sant Feliu de Llobregat acollirà novament el torneig més antic del país i únic a Europa, que tindrà lloc del 9 al 14 d’abril de 2022.

La Sala dels Àustries del Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat ha estat l’escenari, aquest dimecres 16 de març al vespre, de la presentació oficial del Trofeu Molinet de minibàsquet. El torneig, que enguany arriba a la seva 58a edició, es caracteritza per ser el més antic del país i únic a Europa, i durant aquests anys ha vist brillar molts jugadors i jugadores, alguns dels quals es troben disputant les lligues més importants d’Europa i del món.

L’acte ha comptat amb la presència de Ferran Aril, President de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), Josep March, Representant Territorial de l’Esport a Barcelona, Bernat Dausà, Regidor d’Esports de Sant Feliu de Llobregat, Pere Francitorra i Josep Maria Rofes, vicepresidents de l’FCBQ, i Carles Carnicero, responsable de l’Àrea de Promoció de l’FCBQ, així com també amb Pau Ribas, en qualitat d’ambaixador de l’FCBQ i del Bàsquet Català, Josan Daban, President del Barça CBS, Núria Martínez, jugadora del primer equip femení del Barça CBS, Erazem Lorbek, exjugador professional de bàsquet.

La trobada ha arrencat amb l’emissió d’un vídeo resum del significat del torneig, amb imatges de diverses edicions anteriors, i amb una breu exposició tècnica especificant les dades més importants i les característiques principals del 58è Trofeu Molinet. Seguidament, ha tingut lloc el torn de parlaments institucionals amb les intervencions del President Aril, el Regidor d’Esports Dausà i l’ambaixador de l’FCBQ i del Bàsquet Català Ribas.

Per tercera temporada consecutiva, la ciutat de Sant Feliu de Llobregat serà la seu d’una especial edició del Trofeu Molinet, organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i amb el Club Bàsquet Santfeliuenc. El torneig, que s’havia de disputar en les tradicionals festes nadalenques però que es va haver d’ajornar davant la situació de repunt del risc de contagi per la pandèmia de la Covid-19, finalment arribarà entre els propers 9 i 14 d’abril, emmarcat novament en unes dates especials, marcades per la celebració de la Setmana Santa 2022.

El Palau Juan Carlos Navarro es tornarà a vestir de gala per a rebre una edició 2021-22 que gaudirà amb la compareixença de més de 40 equips i prop de 500 jugadors i jugadores participants. Enguany, també es comptarà, per segon curs consecutiu, amb la contribució del canal MyPlay, que s’encarregarà de retransmetre, en directe i de forma ininterrompuda a través de la seva aplicació, tots els partits femenins i masculins, excepte les finals.

I és que La Xarxa apostarà, per quarta vegada seguida, pel Bàsquet Català formatiu i emetrà en directe les finals femenina i masculina del 58è Trofeu Molinet de minibàsquet, dins els acords de col·laboració entre la Xarxa Audiovisual Local i la Federació Catalana de Basquetbol. Aquest conveni té l’objectiu de donar difusió de les diferents activitats del Bàsquet Català.

A la darrera edició del Trofeu Molinet de minibàsquet els equips campions van ser l’SNATT’S FEMENÍ SANT ADRIÀ en noies, i el JOVENTUT DE BADALONA en nois.