Ajornament de la 58a edició
del Trofeu Molinet de minibàsquet

Davant la situació actual de repunt del risc de contagi per COVID-19 i
l’increment de casos positius durant aquests mesos de novembre i desembre
.

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), davant la situació actual de repunt del risc de contagi per COVID-19 i l’increment de casos positius durant aquests mesos de novembre i desembre, i en un gest de responsabilitat cap a la família del Bàsquet Català, lamenta comunicar l’ajornament del 58è Trofeu Molinet de minibàsquet previst del 27 de desembre de 2021 al 4 de gener de 2022 a Sant Feliu de Llobregat. La Federació confia en poder dur-lo a terme en algun altre moment de la temporada 2021-2022, si així ho permet la situació generada per la COVID-19.

Mentrestant, vol recordar la necessitat de ser curosos, tant en els entrenaments com en els partits, en l’aplicació dels Protocols establerts, així com fer extensiva aquesta prudència a la resta d’accions del dia a dia, complint amb les mesures bàsiques generals de prevenció: mantenir la distància de seguretat, posar-se la mascareta correctament i rentar-se bé les mans sempre que sigui possible.

L’FCBQ estarà en contacte amb els representants de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, i amb les autoritats competents en la matèria durant aquests dies, i es mantindrà atenta a qualsevol altra recomanació que s’indiqui per part d’ells.

Demanem i agraïm als clubs inscrits a aquesta edició del Trofeu Molinet comprensió davant aquestes mesures que són en benefici de tots i totes.