Presentació del 57è Trofeu Molinet de minibàsquet

Sant Feliu de Llobregat acollirà aquesta 57a edició que tindrà lloc del 27 de desembre de 2019 al 4 de gener de 2020.

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha estat l’escenari, aquest dimecres 20 de novembre al migdia, de la presentació oficial del Trofeu Molinet de minibàsquet. El torneig, que enguany arriba a la seva 57a edició, es caracteritza per ser el més antic del país i únic a Europa, i durant aquests anys ha comptat amb la participació de jugadors i jugadores alguns dels quals es troben disputant les lligues més importants d’Europa i del món.

La presentació ha comptat amb la participació de l’Alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat, Lídia Muñoz; així com també de Ferran Aril, President de la Federació Catalana de Basquetbol; i Carles Carnicero, responsable del Comitè de Promoció del Bàsquet de la Federació Catalana de Basquetbol; en un acte al que també han assistit representants de la Diputació de Barcelona, Secretaria General de l’Esport i CB Santfeliuenc així com l’exjugador blaugrana, Juan Carlos Navarro.

Durant l’acte s’han donat a conèixer les novetats del torneig mini més antic i únic a Europa en una edició força especial i festiva que ja va agafant forma i en la que els més petits tornaran a gaudir del bàsquet en una època tan especial per ells com és la nadalenca. La primera de les novetats d’enguany és la mateixa presentació oficial, per primera vegada, d’un Trofeu Molinet que s’apropa als 60 anys de vida.

El torneig estrena també nova seu: en aquesta 57a edició, el Trofeu Molinet de minibàsquet tindrà lloc al Palau Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat del 27 de desembre de 2019 al 4 de gener de 2020. Un any més, el Molinet està obert a tots els equips de minibàsquet dels diferents clubs catalans, les inscripcions pel qual segueixen obertes fins el proper dijous 5 de desembre.

Per tercer any consecutiu, La Xarxa apostarà de nou pel Bàsquet Català formatiu i a principis de 2020 emetrà en directe les finals femenina i masculina del 57è Trofeu Molinet de minibàsquet dins els acords de col·laboració entre la Xarxa Audiovisual Local i la Federació Catalana de Basquetbol. Aquest acord té l’objectiu de donar difusió de les diferents activitats del Bàsquet Català.

Pel que fa al tradicional sorteig de creuaments, aquest es celebrarà dijous 12 de desembre, una vegada rebudes les diferents inscripcions.

A la darrera edició del Trofeu Molinet de minibàsquet els equips campions van ser l’SNATT’S FEMENÍ SANT ADRIÀ en noies, i el COALCI CB SANT JOSEP en nois. Les de Sant Adrià van superar a la final femenina de l’any passat a la UE MATARÓ, mentre que el conjunt badaloní es va imposar al CLUB DELFOS CORNELLÀ a la final masculina.