El Torneig, que es jugarà a Sant Feliu de Llobregat i 20è Torneig de Nadal CB Granollers, suposarà la cloenda del Centenari del Bàsquet Català

Del 27 al 30 de desembre de 2023 i del 2 al 4 de gener de 2024 es disputarà la 60a edició del torneig més antic d’Europa.

El Trofeu Molinet, el tradicional torneig de minibàsquet organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol durant les festes nadalenques i que es caracteritza per ser el més antic del país i únic a Europa, arriba enguany a la seva 60a edició i ho farà carregat de novetats.

NIVELLS i SEUS

En aquesta edició especial, cada nivell tindrà la seva pròpia competició, és a dir, es disputarà un Trofeu Molinet de nivell A, B, C i D, amb els seus respectius campions i campiones.

  • Sant Feliu de Llobregat: 27-30 de desembre els equips de nivell A2, B, C i D
  • Granollers: del 2 al 4 de gener de 2024 els equips de nivell A i els dos primers classificats de nivell A2 de Sant Feliu de Llobregat.

CLOENDA CENTENARI

El torneig serà possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, el CB Santfeliuenc, l’Ajuntament de Granollers i el CB Granollers; i suposarà la cloenda oficial del Centenari del Bàsquet Català (1923-2023) que durant tot aquest 2023 ha organitzat la Federació Catalana de Basquetbol arreu del territori amb el suport institucional de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, la Diputació de Barcelona,amb CaixaBank i Spalding com a Premium Partners, i el patrocini oficial de Pisos.com Loteries de Catalunya i TGO DX.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions per aquest torneig romandran obertes fins el proper 30 de novembre o fins a exhaurir les places al web molinet.basquetcatala.cat.