Edició de rècord del torneig de minibàsquet més antic i gran d’Europa!

El Trofeu Molinet de minibàsquet i Torneig de Nadal del CB Granollers comptarà amb un total de 140 equips i més de 1.500 participants.

Aquestes festes nadalenques arriba el tradicional torneig de minibàsquet, que es caracteritza per ser el més antic del país i únic a Europa. Més especial que mai, el Trofeu Molinet arriba enguany a la seva 60a edició de la ma de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), però també del CB Granollers (CBG) juntament amb el 20è Torneig de Nadal del club granollerí.

EDICIÓ de RÈCORD

Emmarcat dins dels darrers actes del Centenari del Bàsquet Català (1923-2023), aquest gran torneig de minibàsquet comptarà amb un total de 140 equips (una quinzena dels quals de fora de Catalunya i de l’estat espanyol) i més de 1.500 participants.

86 equips participaran a la fase de Sant Feliu de Llobregat (54 masculins i 32 femenins), mentre que 54 equips ho faran a la de Granollers (32 masculins i 22 femenins).

NIVELLS i SEUS

La 60a edició del Trofeu Molinet Centenari FCBQ – 20è Torneig de Nadal del CB Granollers serà especial perquè cada nivell tindrà la seva pròpia competició, és a dir, es disputaran competicions de nivell A, B, C i D, amb campions i campiones per a cada campionat:

SANT FELIU DE LLOBREGAT

Acollirà, del 27 al 30 de desembre de 2023, la competició amb equips de nivell A2, B, C i D.

GRANOLLERS

Per la seva banda, i dins del 20è Torneig de Nadal del CBG, serà l’escenari del 2 al 4 de gener de 2024 de la competició corresponent als equips de nivell A, a la que es sumaran els dos primers classificats de nivell A2 de Sant Feliu de Llobregat.

Els 316 partits previstos en total es disputaran a les 16 pistes habilitades a 7 instal·lacions diferents (4 de Sant Feliu de Llobregat i 3 de Granollers).

CLOENDA ESPORTIVA del CENTENARI

Aquest gran torneig de minibàsquet serà possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de LlobregatCB SantfeliuencAjuntament de GranollersCB GranollersAjuntament de Les Franqueses del VallèsPisos.com i Diputació de Barcelona; i suposarà la cloenda esportiva oficial d’un Centenari del Bàsquet Català (1923-2023) que durant tot aquest 2023 ha organitzat la Federació Catalana de Basquetbol arreu del territori amb el suport institucional de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, amb CaixaBank i Spalding com a Premium Partners, i el patrocini oficial de Loteries de Catalunya i TGO DX.