Segueix els horaris del 56è Trofeu Molinet de minibàsquet

En la seva 56a edició, el torneig de minibàsquet més antic del país i únic a Europa, es jugarà al pavelló de la L’Illa Diagonal i al pavelló del Col·legi Major Sant Jordi

El Trofeu Molinet es caracteritza per ser el més antic del país i únic a Europa que, en les 55 edicions celebrades, ha comptat amb la participació de jugadors i jugadores alguns dels quals, es troben disputant les lligues més importants d’Europa i del món.

Nadal de minibàsquet,
Nadal de Molinet

HORARIS GLOBALS

FEMENÍ GRUPS I QUADRE FINAL

MASCULÍ GRUPS I QUADRE FINAL

 

Serà, a més, una edició força especial i festiva que ja va agafant forma i en la que els més petits tornin a guadir del bàsquet en una època tan especial per ells com és la nadalenca.

El 56è Trofeu Molinet de minibàsquet es disputarà del 27 de desembre de 2018 al 4 de gener de 2019 al Poliesportiu Municipal L’Illa de Barcelona i el pavelló del Col·legi Major Sant Jordi i està obert a tots els equips de minibàsquet dels diferents clubs catalans, les inscripcions pel qual ja estan obertes

Jugadors de les lligues més importants d’Europa i del món
han participat en el Molinet

La Federació Catalana de Basquetbol convida a tots els clubs a participar amb els seus equips de minibàsquet en aquest torneig en el que es disputen més de 100 partits.

A la darrera edició del Trofeu Molinet de minibàsquet els equips campions van ser el FEMENÍ SANT ADRIÀ en noies, i el SESE A en nois. Les de Sant Adrià van superar a la final femenina de l’any passat al UE MATARÓ, mentre que el SESE A es va imposar al CLUB DELFOS CORNELLÀ a la final masculina.