En marxa el 56è Trofeu Molinet

El Pavelló de l’Illa Diagonal i el Col·legi Major Sant Jordi de Barcelona acullen la 56a edició del Trofeu Molinet de minibàsquet, del 27 de desembre al 4 de gener

La 56ª edició del Trofeu Molinet de minibàsquet, que enguany tindrà lloc entre el 27 de desembre i el 4 de gener, es disputa al Pavelló de l’Illa Diagonal i compta també amb un nou escenari de joc, el Col·legi Major Sant Jordi de Barcelona. El Molinet és el torneig de minibàsquet més antic del país i únic Europa que permet fer gaudir els més petits en el marc d’un període tan especial com és el nadalenc.

Per segona ocasió consecutiva les càmeres de LA XARXA, de la mateixa manera que ho van fer el curs anterior, emetran en directe la Final Masculina i Femenina, a través de la plataforma XALA (plataforma de distribució de continguts audiovisuals per streaming) i de les televisions locals.

El vigent campió de la competició masculina és el SESE A, que va vèncer en una final molt ajustada el CLUB DELFOS CORNELLÀ A (77-75). En clau femenina, l’SNATT’S FEMENÍ SANT ADRIÀ A es va imposar davant de l’UE MATARÓ A (58-77) i va aconseguir aixecar el títol.

Tota la informació al web
molinet.basquetcatala.cat